ЕД EN telenor PERFEKT

PERFEKT

VIL ALT FUNGERE FRA STARTEN? l RISIKERER VI AT MISTE VIGTIGE OPKALD?

VIL MEDARBEJDERNE TAGE DET NYE TIL SIG OG SE MULIGHEDERNE?

RO I MAVEN

Med Perfekt Start Business kan du og dine kolleger al den hjælp og rådgivning, der er brug for i opstartsfasen med jeres nye Telenor-løsning.

Vi tager os af alt det praktiske, og vi går ikke, før alle medarbejdere er oppe at køre og føler sig trygge med den nye løsning.

Det er din sikkerhed for, at virksomheden er åben for business fra dag ét.

MERE UD AF LØSNINGEN

Med Perfekt Start Business kommer I hele vejen rundt og får mulighed for at prøve de enkelte funktioner i praksis. Vi er med fra starten og følger op med uddannelse af medarbejderne i brugen af den nye løsning.

VI ER MED FØR, UNDER OG EFTER

VI SIKRER, AT I FÅR DET MAKSIMALE VI UDDANNER DINE MEDARBEJDERE UD AF JERES LØSNING. ALT ER I DEN NYE LØSNING SKRÆDDERSYET UD FRA DINE OG DINE MEDARBEJDERS ØNSKER OG BEHOV.

VI SØRGER FOR, AT ALT VIRKER FRA START. VI FØLGER OP MED EN DEDIKERET HOTLINE, OG VI FORLADER JER IKKE, FØR ALLE DER GIVER SVAR ALLE SPØRGSMÅL, MEDARBEJDERE ER OPPE AT KØRE. NÅR HVERDAGEN SÆTTER IND.

HJÆLPEN ER LIGE VED HÅNDEN

Her er noget af det, vi mener der skal til for at give dig og dine medarbejdere den perfekte start jeres nye Telenor-løsning.

SUPPORT IMPLEMENTERINGSDAGEN

selve implementeringsdagen får | besøg af en on site-konsulent, der sikrer, at opstarten forløber smertefrit som muligt - uden besvær for dig og dine medarbejdere.

+ Vier med onsite til store implementeringer og tilbyder support til brugerne, + Vi hjælper med generelle spørgsmål.

Vi hjælper med opstart af mobiler (skift af SIM-kort, downloading af apps, oprettelse af Google/Windows/Apple konti samt generelle spørgsmål til mobilens funktionalitet).

+ Vi hjælper med opsætning af firmamail.

+ Vi hjælper med at flytte data fra den gamle mobil til den nye. Vi hjælper med opsætning af headset.

+ Vi vejleder ved køb af ny mobil.

Vi yder fejlfinding mobiler.

+ Vi informerer om, hvordan man kan melde eventuelle netværksfejl telenor.dk og via vores netværks-app.

BLIV FORTROLIG MED LØSNINGEN

KOM GODT I GANG

For at sikre at virksomheden får det optimale ud af løsningen, tilbyder vi at uddanne medarbejderne. Her kigger vi nærmere specifikke mobilers funktioner, medarbejderne bliver fortrolige med de mange muligheder. For eksempel:

Opsætning af mail, + Parkering af opkald Opsætning af telefonsvarer e Banke-på-funktionen + Viderestilling til andre numre Konferencekald, mms og meget mere

+ Omstilling til en anden medarbejder

VIDEREUDDANNELSE

Når du har valgt Telenor Erhverv, åbner du op for en verden af muligheder. For at bedst mulig gavn af dem, tilbyder vi at sammensætte en uddannelse, der er skræddersyet til jeres løsning. Uddannelsen kan foregå enten hos jer eller online. Lær bl.a. om:

+ RenMobil Løsninger + Unified Communications + RenMobil Selvbetjening - One Number Mobile e RenMobil App + Skype for Business

+ Unified communications - One Number + Office 365

ALTING HÅR SIN PRIS

MEN DEN ER MÅSKE BILLIGERE, END DU TROR

Perfekt Start Business sikrer, at hver enkelt medarbejder kommer trygt og godt fra start, og at virksomheden får mest muligt ud af investeringen - allerede fra første dag.

Du kan vælge at købe Perfekt Start Business to måder. Enten til en fast pakkepris eller betaling pr. time. Hvad der er mest fordelagtigt for din virksomhed, afhænger af, hvor avanceret løsningen er, og hvor mange medarbejdere, den omfatter.

Ring til os, finder viden bedste løsning for din virksomhed.

PAKKEPRISER

TIMEPRIS KØRSEL UDREGNET TIMEPRIS (fra Aalborg, Kolding eller København) AFBUD MINDRE END 24 TIMER FØR AFTALE

Alle priser er ex. moms og gælder kun for kørsel til brofaste øer.

telenor

I TELENOR ERHVERV FÅR DU ET DEDIKERET TEAM AF MEDARB DER STÅR KLAR TIL AT SUPPORTERE DIG 24 TIMER I DØGNET.

| | i VI FORSTÅR DINE BEHOV OG KAN RÅDGIVE OM DEN MEST OPTIMALE LØSNING. VI ER MED DIG FRA A-Z OG TAGER DET FULDE ANSVAR FOR LØSNINGEN.

DERFOR LADER VI HELLER ALDRIG DIG ELLER DINE MEDARBEJDERE I STIKKEN MED ET PROBLEM. UANSET HVOR OG HVORNÅR DET OPSTÅR.

BESTIL PERFEKT START BUSINESS I DAG. KONTAKT DIN TELENOR ACCOUNT MANAGER.

TELENOR DK